Ota avuksesi Defisanin laatupalvelut ja -tuotteet

Kysy lisää!

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa saniteetti- ja hygienitatuotteiden toimittajaa? Arvostatko nopeita toimituksia, helppoja asennuksia ja palvelevaa huoltoa? Raveter Oy:n aputoiminimi, Defisan, keskittyy toimittamaan kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja, joiden avulla tilasi pysyvät siisteinä ja toimivina.

Tuotteidemme ja palveluidemme avulla saavutat tilojen korkealaatuisen siisteyden ja toimivuuden – olipa kohteesi sitten esimerkiksi toimisto, koulu, teollisuustila, ravintola tai vaikkapa hotelli. Meiltä saat tuotteet, toimitukset, asennukset ja huollot yhdellä soitolla. Lisätietoa löydät osoitteesta defisan.com »

Saniteetti- ja hygieniatuotteet

Defisanilta ratkaisuja moneen malliin – meiltä tilaat edullisesti:

  • Saippuat ja annostelijat

  • Käsipyyheautomaatit

  • Käsipaperi- ja WC-paperiannostelijat

  • Käsienkuivaimet

  • Ilmanraikastimet

  • Pyyhkeet ja paperit

  • Roska-astiat

Kun haluat tilata meiltä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@defisan.com / 09 872 4815 tai myyntiimme Jarkko Pulliainen 044 557 9633 / jarkko.pulliainen@defisan.com.

Konsultointi ja asennus

Meidät voi tilata ilmaiseen konsultaatioon asennettavia tuotteita varten. Lyhyen konsultaatiokäynnin avulla varmistamme, että palvelumme tai tilaamasi tuotteet ovat käyttötarkoitukseltaan ja käyttäjämäärään sopivat. 


Avaimet käteen -palvelumme avulla varmistat myös, että toivomasi tuotteet, kuten saippua-annostelijat, pyyheautomaatit ja käsienkuivaimet ovat tukevasti ja turvallisesti kiinni. Voit toki tehdä asennuksen myös itse.

Nopea tavaratoimitus

Toimitamme tuotteet nopeasti kohteeseesi, olitpa satunnainen tilaaja tai palvelusopimusasiakkaamme. Useimmiten asiakkaamme kuuluu palvelusopimuksemme piiriin, jolloin pitkäaikainen kumppanuus sujuvoittaa prosesseja molemmin puolin. Kanssamme pystyt toimimaan joustavasti tarpeen mukaan, sillä poiketen useimmista muista palveluntarjoajista, asiakkaanamme voit sovittaa tilausmääräsi esimerkiksi sesonkien mukaan, jolloin voit vaihdellen tilata juuri tarvitsemasi määrän tuotteita. Toimintatapa luo tilaa myös varastoon, kun tarvitsemiasi tuotteita on juuri oikea määrä.

Ketterä huoltotiimimme

Kun saamme huoltopyynnön, huoltomiehemme on paikalla tuossa tuokiossa. Huollamme, korjaamme ja tarvittaessa asennamme uuden rikkoutuneen tilalle. 

Lisätiedot, tarjoukset ja huolto

Asiakaspalvelu

info@defisan.com
09 872 4815


Defisan myynti
Jarkko Pulliainen
044 557 9633
jarkko.pulliainen@defisan.com

Defisan huolto
Jarno Pulliainen
040 737 2130
huolto@defisan.com