Tehokkaat sopimussiivoukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa siivousyritystä pitämään huolta yrityksesi tai yhteisösi tiloista? Raveter Oy tarjoaa sopimussiivoukset ja muut siivouspalvelut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla yli 30 vuoden kokemuksella.

Toteutamme siivouksia paitsi yrityksille myös muun muassa yksityiskouluille. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja pyydä tarjous!

Säännölliset sopimussiivoukset ja kertasiivoukset ammattitaidolla

Kymmenhenkinen tiimimme toteuttaa ammattitaidolla sekä suuret että pienet siivoustyöt pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat paitsi yritysten ja koulujen sopimussiivoukset myös esimerkiksi ikkunoiden pesut ja lattiavahaukset.

Kysy lisätietoja palveluistamme ja pyydä tarjous! Tulemme mielellämme tutustumaan tiloihisi. Näin pystymme antamaan varmasti paikkansa pitävän tarjouksen siivouksesta.

Palveluidemme laatu perustuu ammattitaitoiseen kotimaiseen työhön, yksilölliseen ja joustavaan palveluun sekä siivousten korkeaan, tasaiseen laatuun. Hoidamme jokaisen työn tehokkaasti ja korkein kriteerein.

Monipuoliset siivouspalvelut

Tarjoamme kattavat siivouspalvelut etenkin yrityksille, yhteisöille ja kouluille. Toteutamme esimerkiksi:

  • Ylläpitosiivoukset

  • Sopimussiivoukset

  • Toimistosiivoukset

  • Koulutilojen siivoukset

  • Lattioiden peruspesut ja -vahaukset

  • Ikkunoiden pesut.

Palvelumme on suunnattu yrityksille ja yhteisöille, minkä johdosta emme voi tällä hetkellä tarjota kotisiivouspalveluita.

Mikäli kiinnostuit korkealaatuisista sopimussiivouksistamme tai muista palveluistamme, ota meihin yhteyttä! Työskentelemme Helsingin alueella ja kaikkialla pääkaupunkiseudulla.